Tarjoamme toimintaasi tehostavia logistiikkaratkaisuja sekä henkilökohtaista palvelua.

Ajansäästöä ja mielenrauhaa – tätä saat, kun tulet asiakkaaksemme.

CHS on nopeasti kasvava kotimainen perheyritys, joka kuuluu Suomen suurimpiin logistiikka-alan yrityksiin. Meidät tunnetaan joustavana ja hyvin verkostoituneena kumppanina.

Luotettavat maantiekuljetukset ulkomaille

Olemme kotimainen ulkomaankuljetusten asiantuntija ja olemme erikoistuneet puoliperävaunuliikenteeseen. Viemme ja tuomme Manner-Eurooppaan erilaisia lähetyksiä viikoittain.

Sekä kotimaan että ulkomaan kuljetusten polttoainelisä päivitetään viikoittain, vallitsevan tilanteen vuoksi. Tämänhetkinen polttoainelisämme Manner-Euroopassa on 34,7%, Ruotsissa ja Norjassa 36,5%.­­­­­­­­­­­­­­­­­­

CHS Groupin muut palvelut

Tarjoamme yksilöllisiä kuljetus-, huolinta- ja varastointipalveluita sekä toimitusketjun hallintaratkaisuja kaikkialla maailmassa. Saat aina sinulle sopivimman ratkaisun ja nopeaa asiakaspalvelua.

Kuljetusten seuranta​

Kuljetuksemme ovat aina aikataulutettuja. Kuljettajaraportit ovat saatavilla joka purku- ja lastauspaikasta ja jatkuvalla henkilökohtaisella seurannalla tiedät missä lähetyksesi liikkuu maailmalla.​

Asiakaslähtöisyys

Toimintamallimme perustuu asiakaslähtöisyyteen. Palvelumme on aina henkilökohtaista ja asiakkaat luottavat meihin, sillä olemme sanojemme ja tekojemme arvoisia.

Moderni kalusto

Laadukas kalusto takaa luotettavan kuljetuksen, sekä nopeat purut ja lastaukset. Kokeneet kuljettajat pitävät kuljetukset aikataulussa.​

Toimivaa logistiikkaa

Yhteistyökumppaneidemme kautta meillä on yli 40 toimipisteen verkosto Euroopassa, joka takaa sujuvat kuljetukset kaikkialle Eurooppaan sekä Lähi-Itään, Kauko-Itään ja muihin kaukokohteisiin.

CHS Groupin monipuolisen palvelutarjonnan ja maailmanlaajuisen kumppaniverkoston avulla pystymme räätälöimään asiakkaillemme myös lentorahdit, merirahdit, rautatiekuljetukset, lämpötilasäädellyt kuljetukset tullikäytäntöineen kaikkialle maailmassa.

Sinä määräät vauhdin ja suunnan!

Scanlink toimii asiakkaan ehdoilla. Viet tai tuot – jokainen lähetyksesi on meille molemmille tärkeä.

Lähtöjä viikoittain

Nopeimmillaan sekä vienti- että tuontikuljetukset ovat asiakkaalla jopa kolmessa päivässä lastauksesta. Ulkomaankuljetusten normaali toimitusaikataulu esim. Saksan osalta on laivauksesta 4-5 päivää viennissä ja tuonnissa.